Вечер анализа

ЗАПАЛЕН Е КИБРИТОТ: Разговори поради кои Москва сега споменува „денацификација на Германија“ и ја брише Украина од картата на Европа

7.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ЗНАЧАЈНИ ЕСКАЛАЦИИ: Разговори поради кои Москва сега споменува „денацификација на Германија“ и ја брише Украина од картата на Европа

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата