Фирми на Дрин Ахмети, внукот на Али ДОБИЛЕ 5 МИЛИОНИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ

6.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Фирми на Дрин Ахмети, внук на Али Ахмети добиле 5 милиони евра од Фондот за иновации

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата