ГИ ПРОВОЦИРА ПОЛИЦАЈЦИТЕ И ГИ СНИМА СО МОБИЛЕН: Граѓанин одбива да прими казна на македонски јазик (ВИДЕО)

17.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ГИ ПРОВОЦИРА ПОЛИЦАЈЦИТЕ И ГИ СНИМА СО МОБИЛЕН: Граѓанин одбива да прими казна на македонски јазик (ВИДЕО)

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата