„Тешки маки“: Дала 250.000 ЕВРА на операции, НЕ ЈА ПРЕПОЗНАВААТ НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ (ФОТО)

21.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„Тешки маки“: Дала 250.000 ЕВРА на операции, НЕ ЈА ПРЕПОЗНАВААТ НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ (ФОТО)

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата