Скопски: Има стан, кола... ама нема дечко. СИГУРНО НЕШТО И ФАЛИ

27.01.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Скопски: Има стан, кола... ама нема дечко. СИГУРНО НЕШТО И ФАЛИ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата