BBC Story

КАКО УКРАИНЦИТЕ БЕГААТ ОД МОБИЛИЗАЦИЈА - некои успешно но, други заглавувааат

18.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
КАКО УКРАИНЦИТЕ БЕГААТ ОД МОБИЛИЗАЦИЈА - некои успешно но, други заглавувааат

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата