ПОВОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД КОНКУРСОТ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

Зарина Првасевда: Замислете за сопствениот квалитет да ми беше РЕПЕР министерството и министерката?!

12.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Зарина Првасевда:

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата