(Видео) Јована Јеремиќ со еротски сцени бара „Ролекс“ и нов автомобил

8.06.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
(Видео) Јована Јеремиќ со еротски сцени бара „Ролекс“ и нов автомобил

Водителката Јована Јеремиќ заедно со  Девла ја објави својата прва песна „Ролекс“, за која сними и спот. Таа пред две недели ги снимаше сцените , па тогаш откри детали за нејзината идна пејачка кариера. Спотот има и еротски сцени. Гласот на водителката се слуша на самиот почеток на песната, нејзината позната изјава за Ролекс.

„Кога на маж ќе му родиш дете, тој е должен да ти купи Ролекс и најнов автомобил“ – тоа е делот на Јована во песната која всушност и не пее, туку само рецитира.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата