Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека од утре продолжуваат да важат бесплатните годишни студентски билети за користење на јавниот превоз.

И натаму, нема да важат бесплатните средношколски билети и бесплатниот превоз за возрасни лица, додаваат од ЈСП.

За сите измени, корисниците на посочениот тип билети ќе бидат навремено известени.

извор: Makfax

Најчитани вести