ЈСП информира дека јавниот превоз продолжува да сообраќа по саботен возен ред.Исклучок, се линиите 9, 19, 20 и 23 кои ќе возат по редуциран делничен возен ред.

Одлуката е согласно препораките и мерките на Влада на РСМ во превенција од ширење на коронавирусот.Одлуката ќе важи во наредниот период, се до новите препораки.

извор: Makfax

Најчитани вести