Пред познат скопкси клуб вечерва осамнаа овие залепени листови хартија со момчето кое го бараат другарите. Со искрена порака, со музика, со сите нишани.

Телефонот и е познат на редакцијата. Сите заинтересирани да не ни се обраќаат.

Најчитани вести