Оваа сцена на секс од познатото видео од деведесеттите, многу луѓе ја знаат напамет.

Се работи за познатиот хит на дуото „Моби Дик“, кој се пее и денес, а носи наслов  “Љубоморен”. Како што еднаш изјави пејачот Срѓан Чолиќ, тој бил во врска со двете пејачки на „Моби Дик“.

И со Александра Перовиќ и со Ана Станиќ, а во спотот за “Љубоморен” жешката сцена тој ја (сн)имал со Александра.

„Бев во врска и со Ана и со Александра и ова е прв пат, тоа да го кажам јавно. Бевме момче и девојка, но тоа го криевме. Беше сериозно затоа што ги сакав и двете, како што денес ја обожавам мојата сопруга, која е мајка на моите прекрасни деца“ - изјавил своевремено Срѓан.

Потоа, на прашањето која од нив две била подобра в кревет, тој изјавил:

„Беа одлични во креветот, во зависност од тоа од кој агол гледаш на нештата. За мене, Ана беше подобра за  помал кревет, а за поголем Александра (смеење). Последното нешто што во мојот живот би сакал да го направам е да навредувам поранешна девојка. Јас завршив со нив, и тогаш ни беше многу убаво. Јас сум горд на нив, бидејќи тие денес имаат семејства“ – завршил Срѓан.

Видеото е во прилог:

Извор: Вистина.мк

Најчитани вести