Пиштол од сѐ уште не позната марка е пронајден во женскиот тоалет во казино во трговскиот центар Лептокарија. По пријавување на случајот утврдено е дека оружјето е приватна сопственост на лице со иницијали Љ.Ј.

За случајот е известено и Јавното обвинителство. Оружјето ќе биде предадено на вештачење по што ќе се преземат соодветни мерки.

Најчитани вести