Ако можат Мила и Радмила, зошто да не може и Мите. Со тоа што верувајте овој е далеку по спонтан или со други зборови ЦАР, а цареви се тие и од клубот на кој им текнало да го снимат ова. Си кажа искрено кој е најголем женкар во екипа, па уште и одеше наназад по скали. Спортски оскар за видеово. Под итно.

 

Најчитани вести