Во скопската општина Аеродром во тек е санација на пешачките патеки, како и поплочување на површини со цел создавање нови паркинг-места.

„Деновиве се работи кај трговскиот центар ‘Три бисери’, каде се врши поплочување на нов простор, со што ќе се обезбедат нови паркинг-места за потребите на жителите“, информираат општинските власти.

извор: Makfax

Најчитани вести