Неда Арнериќ која почина во петокот,  на 67 годишна возраст, имала желба да биде погребана тајно само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите.

Арнериќ која беше пронајдена мртва во петокот во нејзиниот стан во Белград оставила аманет да биде кремирана и положена на новите гробишта покрај нејзината најголема љубов, сопругот Милорад Мештеровиќ, кој почина на крајот на 2018 година.

Како што се дознава тоа било желба и на семејството, па затоа времето на погребот се уште не се открива во јавноста.

Најчитани вести