Ова се слики од гробиштата во Драчево. Се пали отпад и гори неконтролирано, наместо да биде собрано од некое комунално претпријатие. Ова е една од многуте причини зошто Драчево се гуши, стои во објавата на социјалните мрежи.

Најчитани вести