Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека поради планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје, денеска без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 8.15 до 14 часот корисниците од делот околу гробиштата во с. Радишани, улицата 15, улицата Радишанска (во околина на последна 57), патот за с. Побожје (општина Бутел);

– во периодот од 9 до 15 часот корисниците од улицата Ѓорче Петров бр.73 и околните броеви и улици (општина Ѓорче Петров).

извор: Makfax

Најчитани вести