Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електросистемот на Град Скопје, заради кои без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 08:15 до 14:00 часот корисниците од делот околу гробиштата во с.Радишани, ул.15, ул.Радишанска (во околина на последна 57), Пат за с.Побожје (опш.Бутел)

Во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул.Ѓорче Петров бр.73 и околните броеви и улици (опш.Ѓорче Петров)

извор: Makfax

Најчитани вести