Пред неколку минути во строгиот центар на градот снема струја, па граѓаните на Скопје можат во живо да доловат атмосфера од хорор филм. По улиците е вистински хаос, а дополнителен проблем прават протесите пред седиштето на ЕУ во Скопје. 

П.С. Којзнае колку луѓе се заглавени по лифтови?! 

 

Најчитани вести