Една од најпопуларните пеачки на “Гранд“ продукција Рада Манојловиќ потекнува од музичко семејство.

Нејзиниот татко има талент за пеење, како и сестраи, која се одлучила да биде шминкерка, а талент за пеење поседува и нејзиниот полубрат од страна на таткои, Ненад Манојловиќ.

Ненад се прославил учествувајќи во натпревар во “Ѕвездите на Гранд“ исто како и неговата полусестра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Manojlovic (@nenad.manojlovic.official) on

Во медиумите ретко се појавува, ретко снима песни, со што публиката не е запозната со детали од неговиот живот.

Ненад минатата година со оженил со партнерката Јелена, со која истата година добил принова, а пеачот покрај ова има дете од предходен брак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Manojlovic (@nenad.manojlovic.official) on

На неговата свадба присуствувала и сестрата Рада, иако ретко се гледаат и слушат.

- Рада и јас сме диаметрално спротивни, се гледаме еднаш на три години. Ретко се слушаме, таа е една од пете најпознати пеачки на Балканот и јас сваќам дека е зафатена. Покрај емисии, снимања и настапи, секоја слободна минута гледа да ја прилагоди за приватен живот – рекол пеачот.

Ненад Манојловиќ приватно е посветен на семејството, а кога станува збор за работа тој е еден од најбараните пеачи на “Гранд“ продукција. Особено е баран кога станува збор за приватни прослави.

Најчитани вести