Една од најтажните години за зеленилото во Карпош, пишува Тони Јаревски од ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил.

-Речиси единствените зелени површини што останаа летово беа оние за коишто се грижеа сами граѓаните. Ваква состојба не смее да се повтори, вели тој како коментар на видеото кое го објавува.

 

Најчитани вести