Словенците се сетија да ги мотивираат нашите одбојкари со песната „Ја излези Ѓурѓо“ од Некст Тајм во салата „Стожице“ пред мечот меѓу Македонија и Белорусија.

Салата е празна но нашите одбојкари мотивирани влегуваат на мечот со Белорусија.

Извор: dribling.mk

 

Најчитани вести