Во многу земји важат строги закони за прекршоци во сообраќајот.

Сепак, тоа не ги спречува возачите да не зачудат со своите неверојатни потфати. 

 

Возачот на еден камион очигледно го промашил излезот од автопатот, па направил повеќе сообраќајни прекршоци.

 

Дека храброста и имагинацијата, но лудата идеја, не можеле да му минат неказнето, се покажало наскоро кога го сопрела полиција.

 

Колку бил казнет не е познато од приложената снимка, но вакво нешто на никој не би требало да му падне на памет.

Најчитани вести