На 08.08 2019 година во Полициското одделение Петровец инспектор за надзор во општина Илинден пријавил дека во периодот од 5 до 7.08.2019 година во н.Илинден и с.Миладиновци непознат сторител со демонтирање одзел седум сообраќајни знаци.

Се работи на расчистување на случајот.

Најчитани вести