Loading..

Големиот успех на Вардар и втората европска титула освоена во Келн очигледно е инспирација за сите, па доживеавме најголемиот македонски бредн да добие и турбо-фолк навивачка химна.

Пее извесен Влатко Алексовски, музиката е налик односно слична на таа на бугарската пејачка Преслава и нејзината песна Шушана.

Коментар не е потребен!

Најчитани вести