Денеска минувачите во ТЦ Лептокарија  беа сведоци на необична случка. Низ дуќаните и покрај ни три лица меѓу кои и една девојка со сатар во раката се тепаа и бркаа. Неколкумина минувачи се обидоа да ја спречат тепачката но без успех.

Најчитани вести