Антониа Гиговска има момче, и тоа музичар - станува збор за вокалот на Либеро бенд Иван Јованов. Наводно, двојката е во љубов повеќе од еден месец, а Иван на своите блиски пријатели им се доверил дека е многу заљубен и се чувствувал како да ја познава Антониа цел живот.

Вљубениот пар заедно ги поминал и велигденските празници, и тоа во Битола кај братучед на Иван. Потврда засега нема, но времето секогаш е најдобар сојузик.

Најчитани вести