Му се израдуваа сите

Музичар и композитор, Драган Стојковиќ Босанац, после пауза поради операција се вратил на снимање на музичкото натпреварување. Саша Поповиќ му овозможил на Босанац во претходните емисии да се појави како член на жири, но преку видео бим, сега музичарот се вратил на работа.

Босанац се опоравил и се појавил на снимање, но не сакал да коментира за својата болест, и како се чуствува.

Тој професионално и пристапил на работата, а во “Ѕвездите на Гранд“ се се вратило на старото место.

Најчитани вести