Пред малку гореше автомобил на автопатот кај обиколница.

Имено кај клучка кај Сарај гореше автомобил „Опел“, а на лице место имаше и возило на противпожарната служба, а сообраќајот беше сопрен.

Пожарникарско возило со неколку пожарникари веднаш интервенираше и пожарот беше брзо изгаснат.

Најчитани вести