Поради уличен дефект на „Булеварот Јане Сандански 107" прекинато е водоснабдувањето за дел од корисниците на овој булевар.

„Ве известуваме на ден 19.4.2019 г. поради уличен дефект Ф-100мм. на „Булеварот Јане Сандански 107“ прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од булеварот од броевите: 59 до 107 од 10:00 часот до санирање на дефектот“, соопштуваат од ЈП Водовод и канализација.

Најчитани вести