Skip to main content
x

13 Jan 2021 - 20:30
redakcija
Статија

Нашите одбојкари денеска не успеаја да ја изненадат Турција. Одиграа добро само во еден сет, кој може да ни биде голема надеж дека на следните две средби со БиХ и повторно со Турција, да дојдеме до посакуваните победи кои ќе не однесат на Европското првенство. Овие момци ја заслужија поддршката и се надеваме ќе ни возвратат со нова победа веќе утре против БиХ во вториот меч на квалификациите во Скопје.

sportmedia.mk