Во Кисела Вода целосно изгоре автомобил марка голф. Според неофицијални информации, автомобилот се запалил во движење, а обидите на сопственикот да го изгасне огнот биле безуспешни, па интервенирала и противпожарна екипа.

Наскоро повеќе детали.