Тешка сообраќајна несреќа меѓу автомобил и мотоцикл се случи пред малку во непосредна близина на поликлиниката „Јане Сандански“.

Според очевидци, учесниците во несреќата поминале без последици, а причинета е само материјална штета. 

Наскоро повеќе детали.  

Најчитани вести