Пејачката Станојка Митровиќ во соседството попозната како Ќана на една свадба се појавила како специјална гостина, односно изненадување за младите. Ама не ги изненадила само нив, туку и сите присутни зашто меѓу сватовите „влетала“ со камион, и тоа украсен по пропис. 

Фолкерката почнала да пее уште додека била во камионот, од каде брзо се симнала и продолжила да ги забавува гостите. 

Погледнете, ова сигурно го немавте видено:

Најчитани вести