Жителите на ул. Аминта 3-ти до Климент Охридски во Скопје утре од 09:00 часот ќе имаат прекин на водоснабдувањето.

Јавното претпријатије „Водовод и Канализација”, известува дека се работи за дефект на затворач ф-80мм на ул.Орце Николов 88. До завршување на поправката на дефектот ќе има прекин на водоснабдувањето. 

Најчитани вести