Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре поради планирани технички зафати во електро-системот во градот Скопје, без струја ќе останат следниве места.

– во периодот од 07:40 – 15:00 часот корисниците на дел од село Ќојлија . (општина Петровец)
– во периодот од 08:30 – 15:00 часот во село Горно Соње улиците од број 1 до број 10. (општина Сопиште);
– во периодот од 08:30-11:00 часот корисниците на дел од с.Волково улиците со број 20 и бр.22. (општина Ѓорче Петров);

извор: Makfax

Најчитани вести