Прекин на водоснабдувањето поради реконструкција на водоводна мрежа утре ќе имаат корисниците од ул. „Георги Димитров“, „Вера Јоциќ“, булевар „Борис Трајковски“ и улицата „Емил Зола“.

Прекинот ќе трае од 9:00 часот до завршувањето на реконструкцијата.

Најчитани вести