Без вода денеска од 12:00 часот се корисниците од улиците „Хелсинки“, „Варшавска“, „Ташкенска“, „Мексичка“ и „Кавалска“ во Општина Карпош.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради штопирање на стар приклучок Ф-1“ на ул.„Хелсинки“ бр.13.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот. 

Најчитани вести