Пред ТЦ ,,Мавровка“ се гради нов цврст објект со арматура и бетон на местото на ресторанот што неодамнаа изгоре до темел. Откако угостителските објекти добија ,,тераси“ неколкупати поголеми од основните дуќани, исто така заградени со цврсти материјали и покриви, сега тие очигледно се надоградуваааат и проширувааат.

Никој не дава објаснување дали е ова легално и ако е, кој издал ваква дозвола?, пишува „АКО.мк

Најчитани вести