Поради дефект на огрлица ф-100 на улицата „3“ во Трубарево, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од Трубарево.

Како што информираат од РЦУК по известување од ЈП Водовод и Канализација, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 до завршување со активностите.