ОЧЕКУВАВ ПРЕСУДА НА 10 ГОДИНИ, ако имаме држава треба да се суди правилно - таткото на прегазеното дете на Пластичарска

15.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ОЧЕКУВАВ ПРЕСУДА НА 10 ГОДИНИ, ако имаме држава треба да се суди правилно - таткото на прегазеното дете на Пластичарска

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата