Преживеал струен удар од 4.100 волти- сега е Тикток ѕвезда и прави бизарни шеги (ВИДЕО)

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Преживеал струен удар од 4.100 волти- сега е Тикток ѕвезда и прави бизарни шеги (ВИДЕО)

Доживеал струен удар од 4.160 волти низ главата и вратот, по што долго време се лекувал. Денес тој е ѕвезда на TikTok чии видеа имаат милиони прегледи, а најмногу зборува за животот и периодот на опоравување.

Џон е активен на интернет, а често објавува видеа во кои се слуша неговата сопруга Тифани.

„Струјата ја изгоре речиси целата кожа од мојата глава. Сега имам дупка во черепот“, објасни тој.

Тој додава дека лекарите морале да му отстранат дел од кожата од грбот за да му ја „затворат“ главата во текот на шестмесечниот период на опоравување.

По несреќата Џон го загубил увото, што е дел од бизарната шега, пишува Daily Star.

„Беше Ноќта на вештерките кога видов вештачко уво во продавница. Веднаш го купив и го однесов на забавата. Го фрлив пред децата и ги исплашив. Беше урнебесно“, рече тој.

@john_arcingaheadapparel #electrocuted #bluecollar #podcast #fypage #fyp #safteyfirst #livelifetothefullest #burnsurvivor ♬ original sound - Arcingahead Apparel

Корисниците го прашале дали сè уште слуша, а тој одговорил потврдно.

„Увото не е таму, но тапанчето е. Сè останува недопрено и функционира совршено“, објаснил тој.

Џон претходно проговорил и за навредливите коментари што ги добил на мрежите.

„Го почитувам мислењето на сите. Не е лесно да ме навредиш, всушност сакам шеги, ме смеат“, заклучил тој.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата