Мето Јовановски ДЕНЕСКА ЌЕ БИДЕ ПОГРЕБАН ВО АЛЕЈАТА НА ЗАСЛУЖНИТЕ ГРАЃАНИ

20.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Мето Јовановски ДЕНЕСКА ЌЕ БИДЕ ПОГРЕБАН ВО АЛЕЈАТА НА ЗАСЛУЖНИТЕ ГРАЃАНИ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата