„Ако луѓето не грешеа, НИЕ НЕМАШЕ ДА СМЕ ТОЛКУ БОГАТИ“

17.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„Ако луѓето не грешеа, НИЕ НЕМАШЕ ДА СМЕ ТОЛКУ БОГАТИ“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата