Првиот Xiaomi автомобил го купија 88.898 купувачи за само 27 минути!

30.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Првиот Xiaomi автомобил го купија 88.898 купувачи за само 27 минути!

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата