ЗЕЛЕНСКИ НЕ ДАВА ИЗБОРИ, а не знае ни колку обиди за атентат имало врз него

21.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ЗЕЛЕНСКИ НЕ ДАВА ИЗБОРИ, а не знае ни колку обиди за атентат имало врз него

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата