Анализа

УКРАИНА НЕМА ДА ПОБЕДИ ВО ВОЈНАТА, работите не одат во нивни прилог

1.10.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
УКРАИНА НЕМА ДА ПОБЕДИ ВО ВОЈНАТА, работите не одат во нивни прилог

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата