Скоро 76% домаќинства во ЕУ СЕ БЕЗ ДЕЦА

21.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Скоро 76% домаќинства во ЕУ СЕ БЕЗ ДЕЦА

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата