Родителите и братот на новиот врховен командант на вооружените сили на Украина живеат во Русија и ја поддржуваат руската војска

9.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Родителите и братот на новиот врховен командант на вооружените сили на Украина живеат во Русија и ја поддржуваат руската војска

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата